V sobotu 5. října se ve frýdecko-místecké mecce šipek, kterou zcela bezpochyby Bull’s-eye Riviéra Sport Bar je, uskutečnil 3. ročník JJ Stavby Cupu, který měl opravdu pestré obsazení.

Mezi čtyřiapadesáti účastníky nechyběla krajská špička jako např. Marek Polyak, Vítězslav Jalůvka nebo Lukáš Grygar, dále pak i pro nás více známí šéf Pomatenců Radek Bačík s kyjovickým bossem Kristiánem Pistovčákem a svou přítomností poctil pořadatele také držitel profi karty Adam Gawlas.

Z řad Tučňáků se vydali směr Frýdek-Místek dva hráči a to Jirka Fojtů a Tomáš Sedláček. Oba se zúčastnili i losovaných dvojic, kde prvně jmenovaný vyfasoval dalšího skvělého hráče v podobě Davida Švece a druhý byl přilosován k Radimu Böhmovi. Stopku jim ve čtvrtfinále vystavil David Cupian s Kamilem Chalachanem, kteří celý turnaj nakonec i vyhráli. V jednotlivcích postoupil ze skupiny dále „Blade“, který i přes maximum v prvním vyřazovacím kole prohrál.

I tak ale oba nabrali velmi cenné zkušenosti a statečně reprezentovali novojičínský klub, za což jim patří velké poděkování – stejně jako pořadatelům turnaje v čele s Janem Prudkým, za skvělou organizaci.